Interimmanagement

Projectmanagement

Coaching

Herstructurering organisaties

Managementadvies

 

 Welkom  Diensten  Werkwijze  Over Consilio  Contact

Over Consilio

 

Consilio wordt in het Engels vertaald met plan of purpose en in het Nederlands betekent het zoveel als op basis van een advies gezamenlijk werken aan een doel.

De ondertitel ´orde op zaken´ sluit daar naadloos bij aan. Gezamenlijk typeert dit de persoon Onno Schot. Onno vertegenwoordigt Consilio. Hij is ordelijk en zakelijk en stelt graag zaken op orde. Maar doet dat in gezamenlijkheid met degene die om advies verlegen zit of hulp nodig heeft.

Onno Schot is een gedreven leider die op basis van een heldere visie resultaatgericht op zijn doel afgaat. Hij is een snelle denker, analytisch, overtuigend, gedreven en sterk in onderhandelen. Onno bouwt graag aan organisaties en is goed in het aanbrengen van structuur en orde binnen complexe omgevingen. "Ik verdiep me graag in de materie, maar stuur op hoofdlijnen." Bij KPN heeft hij als business potential verschillende projectmanagement functies vervuld.

Daarna kreeg hij in de zorgsector een uitdagende baan als bestuurder met maatschappelijke meerwaarde en directe invloed op de klanttevredenheid. De medewerkers en teamleden vormen de basis bij het welslagen van de veranderingen.

Onno richt zich op organisaties die hij kan helpen problemen op te lossen, in beweging te komen of een nieuwe ontwikkeling te starten.

 

Om continuïteit te borgen en een kwalitatief bredere inzetbaar te bieden werkt Consilio samen met:

 • ICM Didacta (http://icmdidacta.nl);  ICM richt zich primair op de onderwijssector, waar zij diensten

verleent op het gebied van consultancy, interim- en projectmanagent, mediation en advies.

 • Advante (www.advante.nl) ; Advante is gespecialiseerd in het inrichten en continu verbeteren van

organisaties, waarbij de focus ligt op proces en informatie. Gezamenlijk wordt gewerkt aan

procesverbetering bij opdrachtgevers in de zorg.

 

 

© Consilio | orde op zaken  | Disclaimer | Van der Meer Reclameatelier